ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zece persoane au fost rănite, joi dimineaţă, după ce un microbuz în care se aflau 19 pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, în localitatea Bobiceşti din judeţul Olt, la faţa locului intervenind mai multe ambulanţe, precum şi un elicopter SMURD.

Accidentul a avut loc între Slatina şi Craiova, pe DN 65, în localitatea Bobiceşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băseşteanu, în accident au fost implicate un microbuz în care se aflau 19 pasageri şi un autoturism în care erau patru persoane.

În urma impactului, au fost rănite zece persoane, cinci dintre acestea fiind în stare gravă, iar celelalte cinci suferind răni uşoare, a spus reprezentantul ISU Olt. Acesta a precizat că unul din cei cinci răniţi grav este în stop cardio-respirator.

Alin Băseşteanu a mai precizat că la faţa locului se află un elicopter de la ISU Dolj, trei ambulanţe SMURD de la ISU Olt şi mai multe ambulanţe de la Serviciul Judeţean Dolj, care evaluează starea răniţilor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt a mai spus că răniţii sunt transportaţi la spitalul din Balş şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.