ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două microbuze s-au ciocnit în comuna Șintereag din județul Bistrița Năsăud, în urma accidentului rezultând 10 răniți, informează Mediafax.

Accidentul s-a petrecut pe DN 17 Bistrița - Cluj, într-o curbă, în localitatea Șintereag. Două microbuze – unul de marfă și unul de pasageri, în care se aflau zece persoane, s-au ciocnit frontal.

"ISU Bistrița a instituit cod roșu de intervenție. Salvatorii au găsit la fața locului 10 victime, dintre care două încarcerate. Este vorba despre conducătorii auto din cele două microbuze. Aceștia au fost extrași din microbuze de către pompierii militari în aproximativ 25 de minute. Toate cele 10 victime au fost evaluate din punct de vedere medical, trei au ajuns la spital, două la Bistrița și una la Beclean, iar restul de șapte, după ce au fost evaluate, au refuzat transportul la spital”, a declarat, pentru Mediafax, plt. maj. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.