ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patru autoturisme, o ambulanță cu pacient în ea și un microbuz cu pasageri au fost implicate într-un grav accident rutier pe Calea Plevnei din Capitală, joi seară, potrivit reprezentanților I.S.U., citați de Mediafax.

Cei 6 răniți au fost transportați la spitalele bucureștene Floreasca, Universitar și Grigore Alexandrescu.

Ambulanța implicată în accident aparținea Aeroportului Internațional „Henri Coandă”, a informat șeful D.S.U., Raed Arafat.
 
Șoferii implicați în accidentul rutier au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, a anunțat Brigada Rutieră, citată de Agerpres. Agenții acesteia au făcut cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor și condițiilor producerii evenimentului.

O ambulanță care circula pe strada Știrbei Vodă cu semnalele optice și acustice în funcțiune a intrat în coliziune cu un microbuz care transporta persoane și care circula pe Calea Plevnei, dinspre Schitul Măgureanu către strada Constantin Noica. În urma coliziunii, microbuzul a fost proiectat în trei autoturisme care erau oprite în intersecția Calea Plevnei și acordau prioritate ambulanței.

Un număr de 21 de persoane se aflau în autovehiculele implicate în accident, 6 dintre ele necesitând a fi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. La locul producerii evenimentului rutier au intervenit 5 echipaje SMURD, a informat I.S.U. București-Ilfov.