ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce cetățenii nu sunt în siguranță în spațiul public, iar mijloacele de transport în comun au devenit adevărate jungle în care călătorii ajung să-și fac singuri dreptate, polițiștii locali din București se ocupă cu anihilarea infractorilor cu-adevărat periculoși.

O fotografie postată de Poliția Locală Sector II înfățișează o captură impresionantă a Serviciului de Ordine Publică din cadrul acestei instituții realizată în data de 14 aprilie.

Astfel, polițiștii locali au confiscat 1000 legături de leuștean, 640 legături mărar, 1180 legături pătrunjel, 370 legături ștevie și 50 de legături lobodă, "marfă" ce era depozitată necorespunzător. Informația despre periculoasele mărfuri a fost însoțită și de un mesaj mobilizator:

"Cetățeni ai sectorului 2, nu vă asumați riscuri cumpărând produse depozitate în spații insalubre, evitând astfel riscul îmbolnăvirii! Nu încurajați comerțul cu produse depozitate necorespunzător!"

Pe 15 aprilie, aceeași polițiști au anunțat că au confiscat 238 de ouă de găină, 112 ouă de rață, 15 kg de telemea de oaie, 40 kg de carne de pasăre. Facturile care se vând la drumul mare în Colentina, rezistă.