ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șefii unității medicale au postat un anunț de angajare pe Facebook. Managerul spitalului susține că medicii care vor alege să lucreze la Cugir trebuie să știe de la început că salariile nu sunt motivante, iar veniturile se pot suplimenta prin efectuarea de gărzi suplimentare.

”Am oferit chiar și locuințe de serviciu pentru medici în cazul famiilor care doresc să vină la Cugir. Ne gândim la un loc de muncă chiar și pentru membri ai familiei, soț, soție care lucrează. Facem demersuri pe lângă agenții economici în așa fel încât să îi determinăm pe medici să vină”, spune managerul spitalului, Florin Arion.

Acesta a adăugat că salariile medicilor sunt cele stabilite prin lege, iar pentru doctorii tineri sunt destul de mici.

De nouă medici are nevoie Spitalul orășenesc din Cugir. Ideea șefilor spitalului a fost bine primită de cei din Cugir, care spun, însă, că nu este de ajuns. Din comentariile postate la anunțul spitalului reiese, potrivit b1.ro, că este nevoie și de alți medici, mai ales că, după cum spun locuitorii orașului, spitalul este nou și are și dotări de excepție.