ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția și IPJ Botoșani au început o anchetă după ce un copil de trei ani a mers neînsoțit la toaleta grădiniței pe care o frecventează și a căzut în fosa septică. Mama lui l-a găsit învelit într-un prosop, iar angajații unității i-au spus să-i dea o pastilă.

Polițiștii din Botoșani au început cercetări pentru vătămare corporală din culpă, după ce copilul de trei ani a căzut, luni, într-o fosă septică, la Grădinița cu Program Normal Todireni, potrivit Mediafax.

Din primele verificări a reieșit că, deși ar fi trebuit să fie însoțit de către personalul de serviciu, băiatul de trei ani, înscris la Grădinița cu Program Normal Todireni din localitatea Sat Nou, județul Botoșani, a fost condus la toaletă de sora sa, în vârstă de cinci ani. Copilul  a căzut în fosa septică, cu o adâncime de doi metri.

Fetița a cerut ajutor, însă educatoarea ar fi chemat un vecin să scoată copilul din bazinul care nu era plin cu apă. Simona Vezeteu, mama băiatului, a declarat că a fost chemată la grădiniță și și-a găsit fiul învelit într-un prosop, după care i s-a spus doar că a căzut în fosă.

Angajații grădiniței i-au recomandat femeii să-l ia acasă și să-i dea o pastilă. Femeia a mers, însă, la Spitalul de Pediatrie din Botoșani, fiind sesizată și Poliția.