Având în vedere că se așteaptă între 30.000 și 50.000 de oameni la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, autoritățile anunță restricții de circulație în zona vizată:

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere a Capitalei citat de Agepres, duminică, 25 noiembrie 2018, între orele 06:00 – 20:00, se va restricționa traficul rutier, gradual, pe următoarele artere:

– banda I și II de circulație de pe Splaiul Independenței, tronsonul cuprins între Pod Operă și Pod Națiunile Unite, sensul de mers dinspre Pod Operă către Pod Națiunile Unite;

– Bd. Libertății, segmentul cuprins între Splaiul Independenței și Rond Coșbuc;

– Bd. Unirii, tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu până la intersecția cu Bd. Libertății;

– Bd. Națiunile Unite;

– Bd. Tudor Vladimirescu, tronsonul cuprins între Calea 13 Septembrie și Calea Rahovei.

Totodată pentru afluirea și defluirea persoanelor participante, se va restricționa traficul rutier și pe următoarele segmente:

– Str. Izvor;

– Str. B.P. Hașdeu;

– Calea 13 Septembrie, tronsonul între str. Tudor Vladimirescu și Bd. Libertății.

Întrucât se preconizează participarea a aproximativ 30.000 de persoane, din care un număr semnificativ va ajunge în București, între orele 06:00 – 09:00, cu aproximativ 700 de autocare, parcarea acestora se va realiza, gradual, pe arterele mai sus menționate.

Rezervă parcare:

– Bd. Unirii, tronsonul cuprins între Piața Unirii și Piața Alba Iulia, banda I de circulație, ambele sensuri;

– Bd. Decebal, între Piața Alba Iulia și Piața Hurmuzachi, banda I de circulație, ambele sensuri.

De asemenea, începând cu data de 23 noiembrie 2018, orele 22.00, se va restricționa oprirea și staționare a autovehiculelor în următoarele zone:

– Piața Arsenalului;

– Calea 13 Septembrie, între str. Tudor Vladimirescu și Bd. Libertății;

– Str. Izvor;

– Parcarea adiacentă Academiei Române;

– Bretea adiacentă Pieței Constituției (Parchet General și Ministerul Finanțelor);

– Bd. Unirii, între Bd. Libertății și Bd Regina Maria;

– Bd. Națiunile Unite;

– Bd. Libertății.

Recomandări adresate șoferilor
Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule:

  • să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfășurare a evenimentului;
  • să folosească autovehiculele personale cât mai puțin pentru a evita blocajele de trafic și să opteze pentru mijloacele de transport în comun;
  • să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfășurare a evenimentului;
  • să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
  • să respecte semnalele agenților de poliție rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenței și recomandările polițiștilor care se află în punctele de deviere;
  • să reducă viteza atunci când trec pe lângă participanți și să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți prezenți în trafic.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews