ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 17:00 Protestul agenților de poliție desfășurat luni, în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ Brașov) și la care au participat câteva zeci de polițiști din București și județele Dolj, Mureș și Galați, s-a încheiat fără incidente.

Știrea inițială


Circa o sută de polițiști protestează în fața IPJ Brașov, cerând demiterea chestorului Ioan Aron și în semn de solidaritate cu Marian Godină, reprezentanții Sindicatului Național al Agenților de Poliție fiind primiți de chestorul Ioan Aron.

 Polițiștii provin din Brașov, Dolj și Galați și au pancarte cu inscripțiile "Jos corupția din IPJ Brașov" și "Suntem prizonierii incompetenței voastre".

Ei declară că s-au adunat în fața IPJ Brașov în semn de solidaritate cu Marian Godină, dar și ca să ceară demiterea lui Aron.

Protestatarii au adus și un steag mare al României, dar au și fluiere de poliție rutieră, cu care se manifestă zgomotos.

 Patru reprezentanți ai Sindicatului Național al Agenților de Poliție au fost primiți de către chestorul Ioan Aron.

Sindicatul Național a Agenților de Poliție (SNAP) i-a cerut, joi, în mod public șefului IPJ Brașov, chestorul Ioan Aron, să își dea demisia în urma cazului Marian Godină. Vineri, șeful Inspectoratului de Poliție Brașov, chestorul Ioan Aron, și-a înaintat raportul de pensionare, după ce a revenit din concediul de odihnă în care plecase imediat după ce polițistul Marian Godină a publicat mai multe postări la adresa lui.