ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cod galben de ninsoare, însă hărnicia i-a dat afara din casă. Ca sa nu-i prindă Crăciunul acoperiți de buruieni, niște muncitori tăiau iarba de zor după ce omătul se depusese deja.

A nins, dar iarba nu a fost tunsă la timp. Doar asta ar putea fi explicația fenomenului straniu petrecut în această dimineață în Deva, când se tundea iarba de zor. Probabil din lipsă de personal, cei de la Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva au cerut întăriri, așa că în peisaj, gata echipați, au apărut și câșiva deținuți de la Penintenciarul Bârcea Mare, potrivit zhd.ro.

„Primaria Deva a primit mai multe sesizări din partea cetațenilor cu privire la aspectul neîngrijit a două parcele de teren aflate în vecinătatea hipermarketului Auchan", anunță autoritățile locale.

Foarte probabil că, astă vară ori mai spre toamnă, atunci când ar fi trebuit să fie cosmetizate zonele verzi, Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva se afla în concediu de odihnă.