ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Băncile cu gard în față dintr-un parc din Timișoara, care au stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare, au fost modificate de urgență. Reprezentanții Primăriei, care susțineau că poziția gardului nu este definitivă, au ordonat să se modifice inedita amenajare de la Balta Lămâița. 

Mai mult, primarul Robu susține că habar nu avea cum au fost construite băncile respective. 

O femeie de 86 de ani povestește că a mers în parc cu strănepoata ei și a rămas stupefiată de ce a putut sa vadă:
 
"Am încercat jumătate de oră să găsesc cum se ajunge la bănci. Nu e chip! Am încercat să mă cațăr pe bușteni, dar am rămas înfiptă în gard jumătate de oră. Noroc că a trecut pe acolo un student și m-a dat jos. Fractură de șold, dar se rezolvă cu o proteză. Aștept să inventați și leagănele cu gard de sârmă ghimpată de jur împrejur, ca să se uite copiii cu jind. Să învețe și ei odată și odată că în viață nu poți avea tot ce vrei!"
 
Primarul Nicolae Robu susține că nu a știut că aceste bănci au fost prevazute cu gard în față, potrivit b1.ro.

"Evident, e o aberație care nu o să fie tolerată. Ce mai pot să vă spun, că dirigintele de șantier de acolo are o abordare de neînchipuit. Unde sunt probleme mă duc toată ziua. Aici nu mi s-a sesizat această poziție. O să corectăm, nu o să lăsăm așa".