ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii din Argeș au reținut, marți seara, 19 persoane implicate în scandalul din Bascov, județul Argeș, acestea fiind acuzate de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că 19 persoane care au participat la bătaia din plină stradă, marți dimineață, în Bascov, au fost reținute.

„19 persoane implicate în scandal au fost reținute de polițiști, acestea fiind acuzate de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice", a declarat Zamfir pentru Mediafax.

Potrivită acestuia în cursul zilei de marți, 23 de persoane au fost audiate, acestea fiind implicate în scandalul dintre două clanuri rivale din județul Argeș.

Polițiștii din Argeș au deschis o anchetă, marți, în urma unui scandal care a avut loc pe drumul care leagă orașul Pitești de Curtea de Argeș, în care au fost implicate aproximativ 20 de persoane. Patru scandalagii au ajuns la spital și mai multe mașini au fost avariate.