ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tramvaiele și autobuzele din Arad devin săli de lectură, în cadrul unui proiect coordonat de Consiliul Județean, prin care călătorii vor putea citi cărți în timpul călătoriei.

Măsura a fost anunțată de vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Claudia Boghicevici, care s-a întâlnit cu directorul Bibliotecii "A. D. Xenopol", Florin Didilescu, directorul Centrului de Cultură al Județului Arad, Doru Sinaci, și dectorul Companiei de Transport Public, Mariana Birău.

În foarte scurt timp, în mijloacele de transport în comun din Arad vor apărea cărți puse la dispoziție de Bibliotecă și Centrul de Cultură al Județului.

Cărțile vor acoperi subiecte din mai multe domenii, printre care beletristică, istorie și istorie locală, potrivit Mediafax. În proiect se vor implica și asociațiile de tineret, cu donații de carte și suport logistic.