ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șase persoane (două femei și patru bărbați) au murit și alte patru au fost rănite, vineri dimineață, într-un accident de mașină produs pe DN 7, în Arad.

Un autoturism în care se aflau șapte persoane a lovit o altă mașină, apoi s-a ciocnit cu un TIR, ajungând sub cabină.

Primele cercetări ale Poliției reliefează că șoferul care a cauzat incidentul a adormit la volan. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber, din primele cercetări făcute la locul accidentului produs pe DN 7, lângă localitatea Conop, rezultă că nu există urme de frânare ale autoturismului în care se aflau şapte persoane şi care s-a ciocnit frontal cu un TIR.

Din autovehiculul care s-a izbit de TIR a supraviețuit doar o fetiță, în vârstă de trei ani, care este în stare foarte gravă.

"Fetiţa a suferit o fractură de femur, dar şi numeroase alte traumatisme interne şi externe. Este în stare critică, intubată, ventilată mecanic", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Monica Puticiu.