ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Carne expirată de trei ani, brânză, lapte, mezeluri și dulciuri cu termene de valabilitate depășite de luni întregi au fost găsite de inspectorii Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4, la un magazin alimentar și la o unitate de tip fast-food din zona Tineretului.

În urma unui control de rutină, inspectorii au confiscat zeci de kilograme de carne și preparate, brânză, mezeluri, lapte și iaurturi, hamburgeri, dulciuri, biscuiți, măsline, toate cu termene de valabilitate depășite chiar și de trei ani, care erau destinate comercializării. 

Potrivit reprezentanților Primăriei Sector 4, mărfurile și materiile prime erau depozitate în condiții greu de imaginat, într-un spațiu insalubru, cu umezeală, mucegai și gândaci.

Polițiștii locali au decis sistarea activității comerciale până la remedierea problemelor, iar marfa expirată a fost confiscată pentru a fi distrusă. Proprietarul a fost amendat cu 20.000 de lei.