ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii din Buzău au deschis o anchetă, după ce persoane necunoscute au intrat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Catedrala Arhiepiscopală, și au furat banii din cutia milei. Din cauza incidentului, slujba de duminică dimineață a fost anulată.

Potrivit Poliției Buzău, polițiștii au fost sesizați, duminică dimineață, despre faptul că a avut loc o spargere la un lăcaș de cult.

„În această dimineață am fost sesizați despre un furt dintr-un lăcaș de cult din municipiul Buzău. La fața locului se află echipe de polițiști care fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Buzău, Mihail Drăghiciu.

Potrivit acestuia, în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că spargerea a avut loc la Catedrala Arhiepiscopală din Buzău. Hoții au pătruns pe o fereastră, pe care au spart-o, și au furat banii din cutia milei.

Din cauza incidentului, slujba de duminică dimineață a fost anulată.