ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Timișorenii pot călători până în ianuarie 2018 cu noul tramvai „Autentic”, fabricat de la zero la fabrica Astra Vagoane Călători din Arad.

Timișorenii s-au obișnuit deja cu noile tramvaie de la Astra Vagoane Călători din Arad, care își testează mijloacele de transport pe șinele din orașul de pe Bega. Timișoara este folosită pentru teste pe motiv că ecartamentul este mai lat ca în Arad, iar tramvaiele sunt fabricate pentru acest gen de linii.   

Cel mai recent tramvai testat de arădeni la Timișoara este un „Autentic”, care costă/ între 1,2 milioane de euro și 1,4 milioane de euro, în funcție de dotări.   

„Tramvaiul Autentic circulă pe linia 9. El a fost adus în luna septembrie pentru o perioadă de două luni. Luna aceasta RATT a făcut un act adițional cu cei de la Astra Vagoane Călători din Arad, pentru o prelungire de încă două luni. Așa că tramvaiul va rămâne în probe până în ianuarie 2018”, a declarat Diana Pleșa, reprezentată a Regiei Autonome de Transport Timișoara (RATT).  

Imaginile cu tramvaiul „Autentic” de la Timișoara au fost postate pe forumul Asociației Metrou Ușor. 
 
 
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews