Anchetatorii au ridicat, vineri, noi probe din curtea lui Gheorghe Dincă, inclusiv trei mașini, printre care și cea cu care ar fi fost răpită Alexandra Măceșanu, informează Mediafax

Cercetările au fost reluate vineri în gospodăria lui Gheorghe Dincă din Caracal, bărbatul care a declarat că le-a răpit și ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), fără a fi în stare să dea detalii concludente despre locul și rămășițele presupuselor crime.

Mai multe probe, printre care și trei mașini, au fost ridicate vineri de anchetatori din curtea suspectului. Una dintre mașinile ridicate se bănuiește că e cea cu care a fost răpită Alexandra Măceșanu. Au mai fost ridicate încă două mașini mai vechi, între care o camionetă, scoasă din curte pe o platformă a Poliției.

Printre cercetările programate se număra și audierea omului de afaceri Remus Rădoi, vineri, la sediul Poliției din Caracal, însă aceasta a fost amânată.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews