ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anchetatorii au ridicat, vineri, noi probe din curtea lui Gheorghe Dincă, inclusiv trei mașini, printre care și cea cu care ar fi fost răpită Alexandra Măceșanu, informează Mediafax

Cercetările au fost reluate vineri în gospodăria lui Gheorghe Dincă din Caracal, bărbatul care a declarat că le-a răpit și ucis pe adolescentele Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), fără a fi în stare să dea detalii concludente despre locul și rămășițele presupuselor crime.

Mai multe probe, printre care și trei mașini, au fost ridicate vineri de anchetatori din curtea suspectului. Una dintre mașinile ridicate se bănuiește că e cea cu care a fost răpită Alexandra Măceșanu. Au mai fost ridicate încă două mașini mai vechi, între care o camionetă, scoasă din curte pe o platformă a Poliției.

Printre cercetările programate se număra și audierea omului de afaceri Remus Rădoi, vineri, la sediul Poliției din Caracal, însă aceasta a fost amânată.