ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un grav accident a avut loc,marţi,pe DN1,în localitatea braşoveană Viştea de Jos. O cisternă încărcată cu 25 de tone de kerosen s-a răsturnat iar un echipaj de la ISU a intervenit pentru izolarea zonei, întrucât există scurgeri de combustibil, bornele autovehiculului fiind deconectate pentru a înlătura pericolul producerii unei explozii.

Șoferul cisternei a parcat autovehiculul și a coborât din el, fără să asigure frâna. Cisterna a luat-o la vale și s-a răsturnat.

”Şoferul nu a asigurat corespunzător cisterna în momentul în care a coborât, iar aceasta a plecat la vale aproximativ 50 de metri, apoi s-a răsturnat într-un şanţ de la marginea drumului", a declarat purtătorul Poliției Județene Brașov, Liviu Naghi, conform B1.ro.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a declarat că s-a intervenit cu un echipaj cu spumă și apă pentru a izola zona, iar bornele de la bateria cisternei au fost deconectate, pentru a scăpa de pericolul unei explozii.