ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toți cei care citesc o carte în mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca beneficiază de călătorie gratuită până duminică, 7 iunie 2015.

„Ideea a venit de la un tânăr clujean care mi-a transmis această propunere într-o emisiune radio. Colaborarea dintre diverse comunități de tineri (Youth@Cluj-Napoca 2015, SHARE Cluj-Napoca Federation, Cărțile pe față), iubitori de lectură și autorități a dus la concretizarea propunerii în anul în care Cluj-Napoca este Capitala Europeană a Tineretului”,  a declarat primarul Emil Boc, potrivit clujcapitala.ro.
 
Federația SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță un proiect special dedicat încurajării lecturii. În perioada 4-7 iunie 2015, toți cetățenii care circulă cu mijloacele de transport în comun din municipiu beneficiază de gratuitate la călătorii dacă citesc o carte în autobuz, troleibuz sau tramvai. Tinerii urmăresc să promoveze lectura, dar și evenimente specifice dedicate celor care iubesc cartea

Proiectul face parte din seria acțiunilor desfășurate sub egida Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului și dedicate comunității clujene.