ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 6000 de tineri din 17 ţări sunt aşteptaţi în aceste zile la Cluj-Napoca pentru a participa la întâlnirea tinerilor ortodocşi din Europa.

100 de autocare din toate colţurile ţării dar şi din străinătate au început să sosească la Cluj încă de dimineaţă, pentru a-i aduce pe cei care vor participa la Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din Europa.

Participanţii sunt din Bulgaria, Serbia, Rusia, Finlanda, Albania sau Polonia şi au venit la Cluj pentru un schimb de experienţă şi cu intenţia să descopere cum este ortodoxia în diferite zone ale Europei.

Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a patru zile şi va avea un program diversificat. Pe lângă slujbele solemne, tinerii vor putea interacţiona în cadrul activităţilor educative, dar vor avea parte şi de distracţie - un concert Holograf în această seară şi recitalul lui Yanni, de duminică seară, potrivit tvr.ro.

Slujbele religioase vor fi oficiate de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel.