ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat din București a fost reținut, fiind suspectat că și-a ucis soția. Surse din poliție susțin că în urmă cu 22 de ani el și-a omorât și prima soție, faptă pentru care a făcut 13 ani de închisoare.

„În seara de 10 octombrie 2017, Serviciul Omoruri a fost sesizat că la o adresă din București, sector 3, a fost găsită decedată o femeie de 49 de ani, ce prezenta leziuni de violență. (...) La examinarea medico-legală externă au fost decelate multiple leziuni de violență, cadavrul fiind ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Cercetările au arătat că între victimă și soțul acesteia aveau loc certuri dese, iar din 9 octombrie, femeia nu a mai fost văzută și nici nu a intrat în contact cu cineva. Ulterior ea a fost găsită moartă.

„Din datele și probele administrate s-a conturat ipoteza că principal suspect în această cauză este soțul victimei, dispărut de la domiciliu. S-a reliefat posibilitatea ca acesta să se afle într-o zonă a graniței de sud a țării, iar în colaborare cu polițiști ai Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, bărbatul a fost depistat. Ulterior, suspectul, de 51 de ani, a fost condus la audieri, la sediul Poliției Capitalei", potrivit sursei citate.

Surse din poliție au arătat că, în urmă cu 22 de ani, bărbatul și-a omorât în același fel prima soție, faptă pentru care a făcut 13 ani de închisoare, anunță Mediafax.

El a fost reținut, miercuri, pentru săvârșirea, în stare de recidivă, a infracțiunii de omor calificat, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.