ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parcul Drumul Taberei va fi redeschis vineri, la ora 17:00.
 
"Parcul va fi deschis incepand de astazi, la ora 17:00. Invităm membrii comunității Sectorului 6 și bucureștenii la redeschiderea Parcului Drumul Taberei, cel mai tânăr, modern și sigur parc din Capitală", a anunțat vineri Primăria Sectorului 6, pe evenimentul de pe Facebook creat în acest sens.

Lucrările la Parcul Drumul Taberei au fost finalizate, mai puțin cele la serele exotice, care ar urma să fie gata la sfârșitul anului.
 
În parc exista o singura pista de biciclete circulara de 1,6 km, doua locuri de joaca pe trei categorii de varste pana la 3 ani, pana la 6 ani si pana la 12 ani. Cel pentru copii de pana la 3 ani e delimitat de un rand de banci de cel pentru copii de pana la 6 ani.  În parc mai sunt amenajate doua pavilioane de recreere pentru adulti, o vale cu versanti gazonati si un pavilion pentru sahisti.

În acest parc s-au mai amenajat şi un skatepark, pentru skateri şi rolleri, terenuri multisport, o scenă amplasată pe suprafaţa lacului pentru concerte şi spectacole, o zonă pentru câini, zone de fitness, o pasarelă pietonală belvedere, poduri pietonale şi o zonă de labirint.

Lucrările de reamenajare au început în vara anului 2013 şi au costat 18 milioane de euro, din care doar 1,2 milioane de lei de la bugetul primăriei sectorului 6. Pentru ca oaza de verdeaţă să nu fie vandalizată, parcul va fi monitorizat video non stop cu ajutorul unui sistem de camere de supraveghere.