ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” și Așezământul Studențesc „Sfântul Apostol Andrei”, cu ajutorul prietenilor și sponsorilor, desfășoară cea de-a patra ediție a acțiunii sociale intitulate „Sărbătorile de iarnă, culori ale bucuriei noastre”.

În perioada 6-15 decembrie, organizatorii s-au mobilizat să ofere „daruri și zâmbete” unui număr de 127 de copii și bătrâni instituționalizați, dornici să primească în inimi bucuria sărbătorilor de iarnă. Copiii cărora li se adresează campania umanitară se află sub protecția D.G.A.S.P.C. sector 1, 3, 4 și 6 București.

Oricine dorește să facă o faptă bună în postul Crăciunului poate contribui la pregătirea pachetelor cu dulciuri, fructe, suc natural și produse cosmetice destinate bătrânilor și copiilor instituționalizați din Capitală. Asociația „Sfântul Hristofor” oferă detalii în acest sens:

„Ce trebuie să faceți?

Strângeți bănuții, dragii noștrii, apoi, după puteri, realizați o depunere directă de numerar/ transfer bancar în contul Asociației pentru copii și bătrâni „Sfantul Hristofor”, deschis la BCR, Sucursala Unirea, RO40RNCB0082146658150001, cu mentiunea „Cadouri pentru copii orfani”.

Puteți ajuta chiar și prin simpla distribuire a acestei postări, pe platformele voastre de socializare, cu scopul de-a găsi oameni milostivi mai mulți, care să contribuie la pregătirea cadourilor mai multe de Crăciun, care vor fi toate la fel, pentru toții copiii și bătrânii nevoiași.

Pentru mai multe detalii: 0743866859.

Prin gesturi concrete de iubire necondiționată, putem să le oferim copiilor orfani și bătrânilor singuri din cadrul DGASPC, sector 3, mici atenții din partea noastră, de sărbători, lor, cărora nu are cine să le ofere atenție, afecțiune și un cămin cald de sărbători”, se arată în anunțul postat miercuri pe pagina de social media a Asociației Sfântul Hristofor