ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doi bărbați au fost găsiți morți, joi seară, împușcați pe un câmp de lângă Târgoviște, județul Dâmbovița, anchetatorii bănuind că vinovat ar fi un vânător. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor, anunță Mediafax.

Surse judiciare au declarat că doi bărbați, în vârstă de 40, respectiv 49 de ani, au fost găsiți, joi seară, împușcați mortal, pe un câmp de lângă Târgoviște, în cartierul Matei Voievod, cunoscut și sub numele de cartierul sârbesc.

Unul din bărbații gășiți împușcați pe un câmp din zona Nisipuri, la ieșire din unicipiul Târgoviște era consilierul local UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim. Celălalt bărbat era angajatul acestui la o fermă din zonă. Gheorghe Ifrim era vânător, dar nu se știe dacă se afla la vânătoare în momentul în care a  fost împușcat. Se pare că are o rană în zona capului. Polițiștii iau în calcul toate variantele pentru a elucia acest dublu omor, potrivit mditv.

Anchetatorii bănuiesc că victimele au fost împușcate de un vânător care se afla la o partidă de vânătoare, deocamdată neidentificat.

Sursele citate au spus că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor.