Cuplurile care doresc să se căsătorească pe 24 februarie, de Dragobete, la Poarta Sărutului din Parcul Central al municipiului Târgu Jiu, sunt așteptate de reprezentanții primăriei să depună cereri în zilele de 14 și 15 februarie.

Marcel Romanescu, primarul orașului Târgu Jiu, a declarat că anul acesta vor fi oficiate căsătorii doar de Dragobete, nu și de „Valentine's Day”, așa cum se întâmpla în anii anteriori, în mandatul fostului edil, Florin Cârciumaru.

"Nu vom sărbători de data aceasta decât Dragobetele, cu cununii pe care le vom oficia la Poarta Sărutului, în condițiile în care vom avea solicitări. Pe 14 și 15 februarie se pot depune documente pentru ca tinerele cupluri să se poată căsători la Poarta Sărutului", a spus Marcel Romanescu, conform Agerpres.

Îndrăgostiții ce vor să se căsătorească la Poarta Sărutului vor achita o taxă de 400 de lei.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.