Cuplurile care doresc să se căsătorească pe 24 februarie, de Dragobete, la Poarta Sărutului din Parcul Central al municipiului Târgu Jiu, sunt așteptate de reprezentanții primăriei să depună cereri în zilele de 14 și 15 februarie.

Marcel Romanescu, primarul orașului Târgu Jiu, a declarat că anul acesta vor fi oficiate căsătorii doar de Dragobete, nu și de „Valentine's Day”, așa cum se întâmpla în anii anteriori, în mandatul fostului edil, Florin Cârciumaru.

"Nu vom sărbători de data aceasta decât Dragobetele, cu cununii pe care le vom oficia la Poarta Sărutului, în condițiile în care vom avea solicitări. Pe 14 și 15 februarie se pot depune documente pentru ca tinerele cupluri să se poată căsători la Poarta Sărutului", a spus Marcel Romanescu, conform Agerpres.

Îndrăgostiții ce vor să se căsătorească la Poarta Sărutului vor achita o taxă de 400 de lei.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews