ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE: Cea de-a patra patra persoană dispărută săptămâna trecută în Vrancea, o femeie de 41 de ani, a fost găsită moartă luni dimineaţă de către doi localnici, la o distanţă de aproximativ trei kilometri de zona în care au fost descoperite decedate sora şi cele două nepoate ale femeii, în vârstă de 3 şi 14 ani.


Potrivit primarului localităţii Poiana Cristei, Vlad Petruş, cadavrul femeii a fost găsit de un consilier local şi de un localnic, pe marginea unui drum de exploatare pe care nu s-a circulat în ultima săptămână. Drumul a devenit impracticabil din cauza noroiului format în urma ploilor abundente înegistrate în zonă săptămâna trecută.

Conform aceleaşi surse, femeia a fost găsită la o distanţă de doi-trei kilometri de locul în care au fost descoperite moarte sora femeii şi cele două fiice ale acesteia, la circa un kilometru de satul Mahriu, comuna Poiana Cristei.
 
Femeia în vârstă de 41 de ani, Elena Iordache, a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, împreună cu sora ei şi cu cele două fiice ale acesteia, în vârstă de 3 şi 14 ani. Marţea trecută, au fost găsite decedate în pădure sora femeii, Dumitra Iordache, în vârstă de 44 de ani, şi cele două fete ale acesteia.
 
Elena Iordache, 41 de ani, Dumitra Iordache, 44 de ani şi  cele două fiice ale acesteia, în vârstă de 3 şi 14 ani, au plecat luni seară de la Dălhăuţi spre comuna vrânceană Poiana Cristei. Pe drumul de întoarcere, cele patru persoane s-au rătăcit în padure, informează Vrancea Media.

Echipele de poliţişti de la Secţia Rurală Coteşti, de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi jandarmi au gasit, din nefericire, trupurile neînsufleţite ale mamei de 44 de ani şi a fiicei ei de numai 3 ani, în cursul acestei zile, la doar un kilometru de punctul din care porniseră. 

Din primele cercetări se bănuieşte că acestea ar fi murit din cauza frigului, corpurile neprezentând urme de violenţă. Poliţiştii şi jandarmii s-au împărţit pe trei trasee, în speranţa că celelalte două persoane dispărute ar putea fi găsite în viaţă. În momentul de faţă căutarile continuă.