ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În comuna Sucevița, șoseaua a fost construită în jurul unui stâlp de electricitate, pentru că primăria nu a mai avut bani să mute obstacolul.

Drumul comunal din localitatea Sucevița a fost refăcut după inundațiile de acum cinci ani, iar localnicii au avut parte de o surpriză: un stâlp de electricitate se înalță în mijlocul șoselei între cel două benzi de circulație, potrivit digi24.roPentru a fi semnalizat, stâlpul a fost înconjurat și de un scuar de beton.

Primarul din Sucevița susține că nu a avut 20.000 de lei pentru a muta stâlpul și, în plus, avea nevoie de acordul companiei de electricitate.

„Eu, dacă aș fi vrut să-l mut pe cheltuiala primăriei, oricum nu puteam, pentru că-mi trebuie avizul lor, este o documentație destul de stufoasă și din sursele care m-am interesat, ar dura undeva la cinci-șase luni ca să pot obține avizul de la ei cu toate că nu este treaba primăriei”, spune Dorin Ioan Pânzar, primarul comunei Sucevița.

Reprezentanții companiei de electricitate au refuzat să comenteze situația.