ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În următoarea perioadă vor exista restricții de circulație și o închidere temporară a drumului ce duce la Mânăstirea Prislop din județul Hunedoara, acolo unde se află mormântul lui Arsenie Boca.

În acest caz, pelerinii care au în plan să viziteze Mânăstirea Prislop vor fi nevoiți să respecte programul de lucru al firmei ce se ocupă cu reabilitarea sectorului de drum județean.
 
Restricțiile de circulație vor avea loc în intervalul orar 13:00-21:00, cu excepția zilelor de sâmbătă, duminică, sărbători legale și religioase, în vederea asigurării desfășurării traficului în condiții de siguranță a circulației.

”Tronsonul de drum ce duce spre Mănăstirea Prislop ce traversează localitățile Silvașu de Jos și Silvașu de Sus va fi modernizat în această perioadă, iar lucrările costă în jur de opt milioane de lei. Lucrările trebuie să fie finalizate până în luna decembrie a anului 2016. Deocamdată trebuie ca cei de la IPJ Hunedoara să dea avizele pentru a începe restricțiile la drum”, a declarat, pentru Vocea Străzii, Viorel Rotar, director tehnic la Consiliul Județean Hunedoara.

Restricția va intra în vigoare de îndată ce firma care se ocupă de lucrări va primi avizele și aprobările obligatorii din partea Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara – Serviciul Rutier.