ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 24.11/00:50 Deși bărbatul de 62 de ani din satul Dâncu Mare fusese găsit agonizând, cu o rană deschisă la cap, I.P.J. Hunedoara transmite că, potrivit rezultatelor necropsiei, decesul acestuia ar fi survenit „din cauze naturale”.
 
„În urma rezulatelor necropsiei cu privire la moartea suspectă a barbatului în vârstă de 62 de ani, găsit aseară în stare de inconștiență, în localitatea Dancu Mare, comuna Martinești, s-a stabilit că, decesul a survenit din cauze naturale, nefiind suspiciuni de comitere a niciunei infracțiuni. În continuare, polițiștii continuă cercetările în ceea ce priveste lămurirea tuturor aspectelor”, a declarat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Hunedoara, potrivit paginii web Replicahd.ro .

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Călan (jud. Hunedoara), a fost lovit în cap, apoi lăsat să zacă și să moară pe stradă, de un vecin cu care avusese o divergență de opinii asupra favoritului la alegerile prezidențiale, potrivit paginii de știri Someșanul.ro

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 22:20, în satul Dâncu Mare din comuna Mărtinești, județul Hunedoara.

Un echipaj de salvare și unul de poliție au ajuns la fața locului, însă viața victimei nu a mai putut fi salvată. Bărbatul avea o rană gravă la cap, care i-a cauzat moartea înainte de a fi transportat la spital.

„Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, în satul Dâncu Mare, comuna Mărtinești, a fost găsită o persoană de sex masculin, căzută la pământ, în stare de inconștiență și prezentând o lovitură în zona capului. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Călan, care ar fi avut un conflict cu un alt bărbat în vârstă de 54 de ani, la barul din sat”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Hunedoara, Carla Strujan.

Martorii au relatat că, înainte de a fi găsit mort pe stradă, bărbatul s-ar fi certat la bar cu un vecin pe tema votului la alegerile prezidențiale de duminică.

Cadavrul victimei a fost transportat la morgă pentru necropsie, pentru stabilirea cauzei exacte a decesului. Pe numele vecinului bătăuș a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și ucidere din culpă.