ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 15:40 Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost rănit în urma unei accident într-un mall din Focșani. Incidentul s-a produs într-o sală de cinema în care se afla o singură persoană. Bărbatul are răni în zona feței și a mâinilor și a fost transportat la spital.

Deși inițial s-a vorbit de o explozie, autoritățile nu au găsit nicio urmă de explozibil. Este vorba, într-adevăr, despre prăbușirea unui plafon fals, dar cauzele ar fi altele. Potrivit ultimelor informații, se pare că un conflict între bărbatul rănit și personalul de pază a dus la dărâmarea tavanului fals.


O explozie a avut loc cu puțin timp în Promenada Mall Focșani la intrarea în Happy Cinema, informează Monitorul de Vrancea.

Conform sursei citate, o persoană a fost rănită în urma deflagrației. Martorii susțin că bărbatul avea material exploziv asupra lui, la fața locului prezentându-se imediat direcția Antitero a SRI, precum și polițiști, jandarmi și pompieri. Surse citate de Agerpres afirmă însă că în rucsacul bărbatului nu s-ar fi aflat elemente periculoase.

Traficul pe șoseaua de centură a orașului este blocat. Conform primarului, 80% din tavanul de la cinema este dărâmat. „Se fac cercetări SRI cu serviciul specializat. Tot complexul comercial este evacuat. La afața locului este domnul subprefect. Nu știu dacă are sau nu probleme psihice”, Cristian Misăilă, primarul municipiului Focșani”, a spus primarul Cristi Misăilă.

Știre în curs de actualizare