În perioada 19-21 august are loc Transalpina Fest, festival ce are loc pe cel mai înalt drum al țării, informează Gorjeanul.

Cele trei zile ale evenimentului vor fi pline, vizitatorii putând vizita Târgul produselor tradiționale și al meșterilor populari, precum și Tir, Airsoft sau Degustări de vinuri românești în perioada respectivă. Pe lângă aceste activități permanente, programul este în felul următor:

Vineri 19 august

ora 17:00 deschiderea oficială
ora 17:30 Recital Nicolae Voiculeț
ora 18:00 Ansamblul "Maria Lătărețu"
ora 20:00 Ansamblul "Doina Gorjului", Sava Negrean Brudașcu și Dumitru Fărcaș

Sâmbătă 20 august

ora 10:00 - 20:00 Transalpina Bike Fest, Mountain Bike, Concursuri cu premii
ora 12:00 Parada Motocicliștilor
ora 20:00 Concert Cargo, Concert Trooper, prezentate de Cristian Hrubaru

Duminică 21 august

ora 12:00 Competiție Autocross - Buggy
ora 16:99 Festival folcloric pastoral "Transalpina"

La 81 de ani, un gorjean este student la a doua facultate. Ce planuri are românul octogenar


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews