ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță în vârstă de 12 ani din Bihor a fost salvată în ultima clipă de la viol de copiii cu care se juca în curte.

Fetița se juca în curtea casei împreună cu alți copii de vârsta ei. La un moment dat, fetița a intrat în locuință pentru a bea apă, lucru de care a profitat concubinul mătușii sale care a chemat-o până la el.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, bărbatul i-a cerut fetei „să se așeze lângă el, pe pat, și i-a propus acesteia să întrețină relații sexuale cu el, începând să o mângâie pe sâni, după care a cuprins-o cu o mână pe la spate, punându-și în același timp un picior peste picioarele fetei, încercând să o sărute, însă minora s-a opus".

Fata a încercat să fugă, dar n-a scăpat ușor. Până la urmă a reușit, ocazie cu care s-a și rănit, lovindu-se în timp ce alerga.

„Minora a vrut să iasă din locuință, însă inculpatul Polacec Ioan a prins-o de gulerul tricoului, care s-a și rupt, aceasta începând să urle, fiind auzită de copiii care se aflau în curte și care au intrat în locuință pentru a vedea ce se întâmplă, persoana vătămată reușind să fugă din locuință, rănindu-se în zona abdomenului de colțul patului în care stătea suspectul și relatând cele întâmplate mamei sale", arată procurorii, potrivit ebihoreanul.ro.