ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cinci elevi ai unei școli din Iași au fost găsiți asfixiați după ce au participat la provocările infamului joc „Balena Albastră”, informează România Liberă.
 
Cele patru fetițe și un băiat își țineau respirația, iar alt copil le apăsa piepturile - aceasta fiind una dintre probele jocului. Copiii au fost transportați de urgență la spital, scrie Ziarul de Iași.

Elevii au fost internați la Terapie Intensivă la Spitalul de Pediatrie din Iași. Ei au probleme respiratorii și contuzii la cap. Medicii au reușit să-i stabilizeze, dar îi vor ține sub supraveghere. În momentul în care a ajuns ambulanța la ei, copii erau aproape de șoc cardio-respirator, precizează sursa citată.

Cel care i-a descoperit pe copii este profesorul de sport. Acesta a sunat la 112 după ce mai mulți elevi l-au anunțat că cinci colegi de-ai lor au fost găsiți căzuți în baie și într-o sală de clasă.