Un primar și consilierii locali din județul Argeș au decis să doneze o parte din indemnizațiile lor pentru a-i premia pe sportivii olimpici originari din localitatea lor.

Astfel, primarul Nicolae Dascălu și consilierii locali din comuna Mărăcineni, județul Argeș i-au premiat pe Mihai Tentea și Ciprian Daroczi, sportivi ce au reprezentat România la competiția de bob, care a avut loc la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, informează argeșenii.ro, citat de Evz.

Laboratorul ImunoMedica


Cei doi tineri din comuna Mărăcineni au încheiat cu succes competiția de bob, două persoane masculin , de la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang. Aceștia s-au menținut în top 20 la finalul celor patru manșe, reusind să se claseze pe un excelent loc 18.

Edilul Nicolae Dascălu a organizat o festivitate, special organizată pentru Mihai și Ciprian, pentru a le arăta tinerilor aprecierea pe care administrația locală o are pentru ei. Conducerea primăriei, consilierii locali, antrenorii celor doi și zeci de cetățeni i-au felicitat pentru performanța obținută.

Pe lângă plachete și flori, primarul a reușit să strângă și o sumă de bani pentru cei doi, o parte din donațiile făcute de consilierii locali, din bugetul primăriei dar și din sponsorizări. Le-au oferit câte 5400 de lei pentru fiecare. Sportivii le-au multumit celor prezenți și în special părimarului pentru festivitate.