Un primar și consilierii locali din județul Argeș au decis să doneze o parte din indemnizațiile lor pentru a-i premia pe sportivii olimpici originari din localitatea lor.

Astfel, primarul Nicolae Dascălu și consilierii locali din comuna Mărăcineni, județul Argeș i-au premiat pe Mihai Tentea și Ciprian Daroczi, sportivi ce au reprezentat România la competiția de bob, care a avut loc la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, informează argeșenii.ro, citat de Evz.

Cei doi tineri din comuna Mărăcineni au încheiat cu succes competiția de bob, două persoane masculin , de la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang. Aceștia s-au menținut în top 20 la finalul celor patru manșe, reusind să se claseze pe un excelent loc 18.

Edilul Nicolae Dascălu a organizat o festivitate, special organizată pentru Mihai și Ciprian, pentru a le arăta tinerilor aprecierea pe care administrația locală o are pentru ei. Conducerea primăriei, consilierii locali, antrenorii celor doi și zeci de cetățeni i-au felicitat pentru performanța obținută.

Pe lângă plachete și flori, primarul a reușit să strângă și o sumă de bani pentru cei doi, o parte din donațiile făcute de consilierii locali, din bugetul primăriei dar și din sponsorizări. Le-au oferit câte 5400 de lei pentru fiecare. Sportivii le-au multumit celor prezenți și în special părimarului pentru festivitate.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews