ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un primar și consilierii locali din județul Argeș au decis să doneze o parte din indemnizațiile lor pentru a-i premia pe sportivii olimpici originari din localitatea lor.

Astfel, primarul Nicolae Dascălu și consilierii locali din comuna Mărăcineni, județul Argeș i-au premiat pe Mihai Tentea și Ciprian Daroczi, sportivi ce au reprezentat România la competiția de bob, care a avut loc la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, informează argeșenii.ro, citat de Evz.

Cei doi tineri din comuna Mărăcineni au încheiat cu succes competiția de bob, două persoane masculin , de la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang. Aceștia s-au menținut în top 20 la finalul celor patru manșe, reusind să se claseze pe un excelent loc 18.

Edilul Nicolae Dascălu a organizat o festivitate, special organizată pentru Mihai și Ciprian, pentru a le arăta tinerilor aprecierea pe care administrația locală o are pentru ei. Conducerea primăriei, consilierii locali, antrenorii celor doi și zeci de cetățeni i-au felicitat pentru performanța obținută.

Pe lângă plachete și flori, primarul a reușit să strângă și o sumă de bani pentru cei doi, o parte din donațiile făcute de consilierii locali, din bugetul primăriei dar și din sponsorizări. Le-au oferit câte 5400 de lei pentru fiecare. Sportivii le-au multumit celor prezenți și în special părimarului pentru festivitate.