ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În noaptea de luni spre marți, în municipiul Constanța, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o femeie a fost rănită și douăsprezece mașini au fost grav avariate, informează Cotidianul.

Autoturismul, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani, a izbit violent un stâlp, după care a ricoșat în mașinile parcate.

În urma impactului foarte puternic, stâlpul de electricitate lovit de mașină a fost practic smuls din pământ, distrugând douăsprezece autoturisme parcate în apropierea sa.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, Poliției și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, inclusiv unul pentru descarcerare, dar intervenția acestuia nu a fost necesară. Femeia a suferit un traumatism toracic și a fost preluată conștientă de ambulanță și transportată la spital.

Pe numele șoferiței a fost deschis un dosar penal, polițiștii încercând să stabilească cum s-a produs exact accidentul.

Profesorul Florin Colceag, supranumit antrenorul de genii: Accidentul de la Colectiv a fost accident sau ASASINAT? E suficient să creeze o mișcare explozivă, ca în Ucraina...