ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Coliziune între un microbuz cu tineri fotbaliști și o dubiță de marfă. 20 de persoane au fost rănite după ce microbuzul în care călătoreau a fost lovit de o dubiță de marfă pe DN 7, pe raza comunei Vețel.

Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție în acest caz.

Șoferul unei dubițe de marfă, care circula de la Arad spre Deva, a intrat pe contrasens și s-a tamponat cu microbuzul în care se aflau 14 tineri fotbaliști, cu vârstele cuprinse între 17 și 26 de ani. Tinerii sunt jucători ai echipei Aurul Certej și se deplasau la un meci de fotbal în localitatea Ilia, la circa 20 de kilometri de Deva.

''Un conducător auto în vârstă de 39 de ani, din Deva, care conducea un microbuz de transport marfă pe DN7, pe raza comunei Vețel, din direcția Arad-Deva, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un hunedorean în vârstă de 58 de ani, în care se aflau fotbaliști ai unei echipe locale de fotbal, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, care se deplasau la un meci de fotbal, în localitatea Ilia'', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.