ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Tineretul Ortodox Român Iași (ATOR Iași) organizează sâmbătă, 10 noiembrie 2018, a V-a ediție a evenimentului Tânărul Ieșean, informează un comunicat de presă.

După slujba Sfintei Liturghii săvârșită la Biserica „Sf. Nectarie” din Iași, evenimentul va continua cu o conferință susținută de scriitorul Mihail Neamțu la Liceul Teoretic „Miron Costin”, începând cu ora 10:30. Tema conferinței este: „Dragostea în era Smartphone. Emoticoane sau epistolar?”. 

După conferinţă, tinerii sunt invitați „la o vânătoare de comori cu multe activități interactive, educaționale și de folos pentru dezvoltarea personală si profesională a participanților”.

Tânărul ieșean este un eveniment anual organizat de ATOR Iași cu binecuvântarea ÎPS Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, prin intermediul căruia organizatorii își propun să îi susțină pe tineri în plan personal și social.

Participarea la întregul eveniment se face pe baza înscrierii la numărul de telefon: 0752 772 748 (Florentina Barban, voluntar ATOR Iași) și a achitării costului de 30 RON (pentru masă și materialele necesare desfășurării evenimentului).

Evenimentul face parte din proiectul „Investește în TINE(ri). #Experiență. #COOL(tură). #Formare” al ATOR Iași, proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași, prin programul pentru acordarea de finanțări nerambursabile în anul 2018