ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Identificarea unui ADN din analiza oaselor descoperite la locuința lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că le-a ucis pe cele două tinere, este, în prezent, sub semnul întrebării, din cauza faptului că oasele sunt foarte calcinate, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul INML.
 
Specialiștii Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici” din Capitală spun că fac eforturi ca până vineri să transmită un rezultat al analizei ADN în ceea ce privește oasele găsite la locuința lui Gheorghe Dincă, din Caracal.

Cu toate aceste, surse din cadrul INML au precizat pentru MEDIAFAX că oasele sunt extrem de calcinate și deteriorate, astfel că depistarea unui material genetic, respectiv depistarea unui ADN, este în acest moment, pusă sub semnul întrebării.
 
Rămășițele găsite la locuința lui Gheorghe Dincă au fost aduse la INML în weekend, iar analiza lor a început luni dimineață.