ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Eroare de constructie pe lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj. Spaniolii de la Asocierea Teloxim Con – COMSA – Aldesa Construcciones – Arcad, cei care lucreaza pe acest lot, vor trebui să remedieze situatia, dupa ce au ridicat un pasaj care nu respectă cerințele de înălțime.

Potrivit Glasului Hunedoarei, cota pasajului peste DN 68A, din localitatea Lăpugiu de Jos, ar fi trebuit să aibă cinci metri înălțime, iar spaniolii l-au făcut de cinci metri la un capăt și de 4,81 metri la celălalt. Orice eroare de execuție, până la recepția finală, cade în sarcina antreprenorului, care trebuie să refacă lucrarea pe cheltuiala sa și este direct responsabil de orice eveniment rutier. Constructorul a fost deja notificat in acest sens.  

Lucrarile pe lotul 3 Lugoj-Deva, lung de 21 de kilometri, sunt realizate in proportie de aproape 60%. Contractul pentru acest lot, în valoare de 580 milioane de lei, a fost atribuit în 2013 Asocierii Teloxim Con – COMSA – Aldesa Construcciones – Arcad. Termenul de finalizare a lucrărilor era 27 mai 2016.

Cum se Conduce .... :) Invatati :D

Posted by Pe Barosaneala on Wednesday, March 16, 2016

Inconștiență pe o autostradă din România. Imagini revoltătoare cu un șofer care s-a filmat în timp ce conducea mașina de pe locul din dreapta volanului