Eroare de constructie pe lotul 3 al autostrăzii Deva-Lugoj. Spaniolii de la Asocierea Teloxim Con – COMSA – Aldesa Construcciones – Arcad, cei care lucreaza pe acest lot, vor trebui să remedieze situatia, dupa ce au ridicat un pasaj care nu respectă cerințele de înălțime.

Potrivit Glasului Hunedoarei, cota pasajului peste DN 68A, din localitatea Lăpugiu de Jos, ar fi trebuit să aibă cinci metri înălțime, iar spaniolii l-au făcut de cinci metri la un capăt și de 4,81 metri la celălalt. Orice eroare de execuție, până la recepția finală, cade în sarcina antreprenorului, care trebuie să refacă lucrarea pe cheltuiala sa și este direct responsabil de orice eveniment rutier. Constructorul a fost deja notificat in acest sens.  

Lucrarile pe lotul 3 Lugoj-Deva, lung de 21 de kilometri, sunt realizate in proportie de aproape 60%. Contractul pentru acest lot, în valoare de 580 milioane de lei, a fost atribuit în 2013 Asocierii Teloxim Con – COMSA – Aldesa Construcciones – Arcad. Termenul de finalizare a lucrărilor era 27 mai 2016.

Cum se Conduce .... :) Invatati :D

Posted by Pe Barosaneala on Wednesday, March 16, 2016

Inconștiență pe o autostradă din România. Imagini revoltătoare cu un șofer care s-a filmat în timp ce conducea mașina de pe locul din dreapta volanului


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews