ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Angajaţii Trezoreriei din Botoşani vor ţine minte toată viaţa petrecerea de pensionare a şefului lor. Şi nu va fi neapărat o amintire plăcută. Oamenii trebuie să dea explicaţii pentru că şi-au închis birourile şi au plecat la restaurant în timpul programului cu publicul.

Aproape toți cei 60 de angajați ai trezoreriei Botoșani au încheiat joi ziua de lucru la ora 14.30 și asta deși aveau program până la 16.30 sau chiar 18.30. Funcţionarii au fost invitați la o pensiune pentru a sărbători plecarea directorului din fruntea instituției.

Un localnic care a avut treabă în instituție a găsit ghișeele goale si le a fotografiat. A prins un singur funcționar pe picior de plecare şi el.

„Mi-a comunicat că dacă am ceva de făcut trebuie să fac până în 14.30, fiindcă și dumnealui trebuie să plece la petrecerea organizată de domnul Alexa, care se pensionează . Restul ghișeelor erau goale”, a povestit localnicul, potrivit digi24.ro.

Directorul Trezoreriei, sărbătoritul, spune că a lăsat totuşi de veghe doi angajați.

Mihai Alexa, directorul Trezoreriei Botoșani: „Nu, nu văd de ce, e o chestiune omenească care trebuie înțeleasă sigur că așa, una e să dai, să beștelești un colectiv, dar e omenește să faci o zi după atâția ani de vechime. Am răpit o oră de program, dar n-am periclitat buna deservire a contribuabilului”.

Și angajații cred că şeful lor trebuia sărbătorit după o viaţă în fruntea instituţiei.

La petrecere a fost și șeful Trezoreriei din Iași, cel care de altfel, răspunde de toată zona Moldovei. Tot el trebuie să facă acum verificări.