O inscripție gigant a apărut pe unul dintre cele mai înalte obiective din România. Pe fostul turn CET din Târgu Jiu, care are o înălțime de 256 de metri, a apărut scris cu litere mari textul „Masoneria vinde și subminează România”.

Turnul CET este localizat lângă unul dintre centrele comerciale ale orașului, așa că inscripția - care este vizibilă de la câțiva zeci de metri distranță - este privită de mii de oameni, zilnic.

Turnul CET din Târgu Jiu a intrat în atenția presei naționale și internaționale după ce un tânăr s-a urcat până în vârf unde a făcut niște cascadorii extrem de periculoase.

Turnul de 256 este vizibil de la un capăt la celălalt la orașului și este tot ce-a mai rămas dintr-o Centrală Termoelectrică aflată la ieșirea din oraș.



2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.