ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul din Văleni, de unde provin cei şapte violatori, ia proporţii nebănuite. Susţinătorii acestora le-au ameninţat pe ziariste cu violul.

Satul Văleni din Vaslui este, zilele acesta, sub o tensiune imensă. Mai mulţi săteni le iau apărarea public celor şapte violatori.

Furioşi pe jurnaliştii care se află zilele acestea la ei în sat, pentru a lua reacţii la cald privind abuzul care a şocat o ţară întreagă, sătenii au reacţii violente. Câţiva bărbaţi au mers până la a-i ameninţa pe jurnalişti cu moartea sau cu violul.

"Vom aduna tot satul şi vă vom viola ca să vă liniştiţi şi să vedeţi ce înseamnă cu adevărat un viol", este doar una dintre ameninţările primite de jurnalişti, potrivit stiripesurse.ro.

”În faţa postului de Poliţie s-au adunat susţinătorii celor şapte violatori. Aceştia au sărit la gâtul jurnaliştilor. Nu s-au sfiit să ne ameninţe şi să ne jignească. Ne-au spus să plecăm din sat pentru că i-am făcut de ruşine. De asemenea, ne-au spus că dacă nu ne liniştim şi nu plecăm, se adună tot satul şi se va întâmpla o istorie, o nenorocire. Mai mult decât atât, ne-au spus că dacă nu ne liniştim se vor aduna cu toţii şi vor viola jurnalistele pentru a vedea ce înseamnă cu adevărat un viol. Toate acestea s-au întâmplat în plină stradă, în faţa Poliţiei din Văleni", susţine Aurina Petrea, jurnalistă la România TV.