Ieşenii sunt chemaţi la vot. Locuitorii sunt întrebaţi dacă vor replantarea teilor în oraş. Ba chiar au fost distribuite chestionare iar ieşenii vor putea vota.

Dacă răspunsul va fi pozitiv, teii ar putea fi replantaţi chiar în toamna acestui an. 12.000 de buletine de vot vor fi distribuite la centrele de cartier din muncipiu şi în alte trei puncte înfiinţate special în Alexandru cel Bun, pe Ştefan cel Mare şi în Parcul Copou.

Ieşenii vor putea vota şi pe site-ul platformei „Iaşul iubeşte teii", fundaţie care a avut iniţiativa replantării arborilor.

Dacă răspunsul este favorabil, plantările vor începe în prima decadă a lunii noiembrie, dacă temperaturile sunt normale sau imediat după dacă temperaturile sunt mai ridicate decât cele normale, arată tvr.ro.

Chestionarele vor fi numărate pe 25 septembrie în sala mare a primăriei.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews