ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mulți timișoreni au fost, joi, primii români sancționați în baza Legii antifumat. Aceștia au încasat amenzi pentru că și-au aprins țigările în spații publice, respectiv în două parcuri, în gară și într-o piață agro-alimentară. 

Polițiștii locali au aplicat, în cursul zilei de ieri, 17.03.2016, un număr de cinci sancțiuni persoanelor care nu au respectat prevederile Legii antifumat.

”Astfel, doi bărbați care au fost depistați fumând la locul de joacă pentru copii din Parcul Carmen Sylva, în apropierea echipamentelor instalate pentru micuți, au fost sancționați cu câte 100 lei, o a treia persoană fiind sancționată după ce a fost depistată fumând în incinta Pieței agro-alimentare Iosefin. Un alt bărbat a fost sancționat după ce a fost depistat fumând în Parcul Zurich, în locul destinat copiilor, iar un altul a fost depistat și sancționat după ce a fost surprins fumând în sala de așteptare a Gării de Nord Timișoara”, transmite Biroul de presă al Poliției Locale Timișoara, potrivit evz.ro.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews