ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liga Studenților (LS IAȘI) organizează, în perioada 7-10 decembrie, Congresul Mișcării Studențești din România, care ar trebui să aducă împreună 200 de tineri, studenți și elevi din România, Basarabia și Bucovina.

Iată comunicatul integral:

„Liga Studenților (LS IAȘI) organizează în perioada 7-10 decembrie a.c. Congresul Mișcării Studențești din România, care își propune să aducă împreună, timp de patru zile, 200 de tineri, studenți și elevi din România și cele două provincii alipite la 1918 care astăzi nu mai fac parte din trupul țării: Basarabia și Bucovina.

În cadrul Congresului se vor organiza ateliere de lucru în cadrul cărora participanții vor fi informați și pregătiți cu privire la reprezentarea drepturilor și intereselor legitime ale studenților și elevilor, atât pe teritorul României cât și în afara granițelor, precum și mese rotunde și ședințe plenare în cadrul cărora se va contura un proiect de generație în ceea ce privește rolul tinerilor în general, și al studențimii în special, în societatea românească, în contextul împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

Evenimentul se desășoară în cadrul proiectului Tineri implicați în societatea civilă. Orizont: România 2018 - ediția a II-a, finanțat de Primăria Municipiului Iași, prin intermediul programului de fonduri nerambursabile pentru tineret și este parte din Programul Centenar al aceleiași instituții.

Dacă ai întrebări le poți adresa pe pagina de facebook LS IAȘI: https://www.facebook.com/ligastudentilor.net/
sau prin e-mail la adresa contact@ligastudentilor.net
Program:
joi, 7 decembrie - sosirea participanților
vineri, 8 decembrie - deschiderea oficială, sesiune în plen și lucru pe ateliere
sâmbătă, 9 decembrie - sesiune în plen și lucru pe ateliere
duminică, 10 decembrie - sesiune oficială de concluzii și plecarea participanților

Cazarea și masa sunt asigurate de organizatori.

Înscrie-te până pe 4 decembrie!
Dacă ai fost selectat, vei primi confirmarea prin e-mail și/sau telefon.

Te așteptăm la Iași să strângem rândurile!”