ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comuna sibiană Biertan, din Transilvania, este descrisă de editorii ediției americane Cosmopolitan drept un „oraș desprins parcă dintr-un film Disney”. Aceștia au încercat să descopere locuri incredibile pentru cei care doresc să evadeze din ritmul cotidian apăsător.

Aceasta este ideea care a stat la baza realizării unei liste cu recomandări de vacanță unde figurează o localitate din România asemănată cu un ținut de basm cum vezi numai în celebrele producții Disney.

Comuna sibiană Biertan, din Transilvania, este descrisă de editorii ediției americane Cosmopolitan drept un „oraș desprins parcă dintr-un film Disney”.

„Dacă vrei să descoperi și alte peisaje de poveste, atunci nu uita să vizitezi biserica fortificată din localitate, o atracție istorică și incredibil de frumoasă”, menționează editorii publicației, citați de voceatransilvaniei.ro.

Pe lista destinațiilor unde orice turist ar vrea să se piardă pentru mai mult decât o vacanță de câteva zile se numără, potrivit adevarul.ro, și Santorini, insula grecească situată la Marea Egee, cu numai 14.000 de locuitori, unde se pot face excursii la vulcanul încă activ din zonă și la izvoarele termale sulfuroase.