Mama Luizei Melencu a fost informată joi de o colegă de școală a fiicei sale că, în noaptea de miercuri spre joi, numărul de telefon al Luizei a părăsit voluntar grupul de WhatsApp al colegilor de clasă. Adolescenta a fost dată dispărută în luna aprilie, iar la sfârșitul lunii iulie, răpitorul Alexandrei Măceșanu a declarat că le-ar fi ucis pe amândouă. În cadrul cercetărilor efectuate după dispariția celei mai recente victime, telefonul victimei din aprilie nu a putut fi găsit. Activitatea efectuată de pe numărul de telefon al Luizei a fost raportată de părinții ei, Poliției.

Mama adolescentei dispărute în aprilie a declarat, pentru Mediafax, că o colegă de clasă a fiicei sale a sunat-o joi dimineață să-i spună că numărul Luizei a ieșit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasă puțin după miezul nopții.

„La ora 10.25 de dimineață am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la ora 00:56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieșit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect și Poliției. I-am dat numărul de telefon al unui domn polițist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul (...) De la Poliție ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela Luizei sau dacă numărul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei ca urmare a faptului că nu a fost folosit mult timp”, a relatat Monica Melencu.

Mama Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie, continuă să spere că aceasta trăiește, cu toate că răpitorul Alexandrei Măceșanu a mărturisit la finalul lunii iulie că ar fi autorul ambelor răpiri, tinerele fiind ucise și incinerate de el. O anchetă se află deocamdată în curs și nu a reușit să certifice până la capăt afirmațiile lui Gheorghe Dincă din Caracal.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews