ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mama Luizei Melencu a fost informată joi de o colegă de școală a fiicei sale că, în noaptea de miercuri spre joi, numărul de telefon al Luizei a părăsit voluntar grupul de WhatsApp al colegilor de clasă. Adolescenta a fost dată dispărută în luna aprilie, iar la sfârșitul lunii iulie, răpitorul Alexandrei Măceșanu a declarat că le-ar fi ucis pe amândouă. În cadrul cercetărilor efectuate după dispariția celei mai recente victime, telefonul victimei din aprilie nu a putut fi găsit. Activitatea efectuată de pe numărul de telefon al Luizei a fost raportată de părinții ei, Poliției.

Mama adolescentei dispărute în aprilie a declarat, pentru Mediafax, că o colegă de clasă a fiicei sale a sunat-o joi dimineață să-i spună că numărul Luizei a ieșit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasă puțin după miezul nopții.

„La ora 10.25 de dimineață am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la ora 00:56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieșit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect și Poliției. I-am dat numărul de telefon al unui domn polițist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul (...) De la Poliție ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela Luizei sau dacă numărul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei ca urmare a faptului că nu a fost folosit mult timp”, a relatat Monica Melencu.

Mama Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie, continuă să spere că aceasta trăiește, cu toate că răpitorul Alexandrei Măceșanu a mărturisit la finalul lunii iulie că ar fi autorul ambelor răpiri, tinerele fiind ucise și incinerate de el. O anchetă se află deocamdată în curs și nu a reușit să certifice până la capăt afirmațiile lui Gheorghe Dincă din Caracal.