ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cașcavalul se vinde în cutii securizate cu alarmă, iar salamul de calitate e înfășurat într-o centură antifurt. Sătui de hoții care fură din rafturile cu brânzeturi și mezeluri, patronii unui supermarket din Constanța își protejează marfa de parcă ar fi vorba de bijuterii.

„Cașcavalul cu antifurt” a apărut de curând pe rafturile unui supermarket din Constanța după ce mai mulți hoți le-au golit rafturile de brânzeturi. Indivizii băgau produsele în sacoșă fără să le plătească și se făceau nevăzuți.

„Cutia specială în care este ținut cașcavalul are un sistem de alarmă care se declanșează la ieșirea din magazin. Vânzătoarele scot brânzeturile din așa zisul seif imediat ce clientul plătește... Dacă sunt nebuni și fură, ce să le faci...”, spune un angajat pentru stirilekanald.ro.

Și salamul este securizat. Produsul a fost înfășurat într-o centură cu senzori și poate fi scoasă doar la casă, cu un dispozitiv special.

Un alt magazin din Constanța a înființat la intrare lista rușinii: zeci de hoți surprinși în fapt pe camerele de supraveghere sunt opriți la ieșire și fotografiați cu produsul neplătit.