ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Soția unuia dintre minerii care și-a pierdut viața în accidentul de la Mina Lupeni a transmis un mesaj emoționant pe Facebook, duminică, în ziua în care soțul ei ar fi împlinit 40 de ani și a fost înmormântat.

Ionela Codlean, soția minerului Iulian Codlean, cel care a fost scos din subteran decedat, după 12 ore de căutări, a transmis un mesaj emoționant pe Facebook.

„8 OCTOMBRIE. O zi pe care o așteptam cu atâta bucurie an de an. Astăzi, soțul meu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Eu îl sărbătoresc oricum pentru că știu că e cel mai iubit soț și tată dintre pământeni și acum este cel mai divinizat soț și tată dintre îngeri !!! Tu ești acolo, noi aici, dar de fapt puntea gândurilor și iubirii noastre ne apropie atât de mult !!! La mulți ani și să fii zâmbitor cum ai fost întotdeauna. Te iubim. Soția cu copii Diana și Seby”, a scris Ionela Codlean.

Iuliu Lucian Codlean a fost înmormântat, duminică, în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 40 de ani, în cimitirul din Lupeni.

Accidentul de la Mina Lupeni s-a soldat cu două decese și un rănit. Bărbatul rănit se află internat la Spitalul din Petroșani unde primește îngrijire medicală și psihologică.

Cel de-al doilea miner care și-a pierdut viața în accidentul de la Lupeni, Ioan Florin Suciu, va fi înmormântat marți. El  a murit vineri seară la Spitalul Floreasca din București, unde fusese dus în stare foarte gravă. Duminica viitoare, el ar fi împlinit 44 de ani.