ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sfântul Efrem cel Nou a fost cinstit, duminică, 5 mai, la Mănăstirea Radu Vodă din București,  el fiind, alături de Sfântul Nectarie, ocrotitorul așezământului monahal din București.

Încă de la primele ore ale dimineții, mii de persoane au trecut pragul mănăstirii pentru a se închina moaștelor Sfântului Efrem cel Nou. În scurt timp, curtea mănăstirii a devenit neîncăpătoare pentru mulțimea de pelerini veniți să-l cinstească pe Sfântul Efrem cel Nou.

Potrivit programului afișat pe site-ul Mănăstirii Radu Vodă, duminică seara va avea loc procesiune cu Moaștele Sfântului Efrem. Mănăstirea Radu Vodă se află în centrul Bucureștiului, pe strada Radu Vodă, nr. 24 A.
Sfântul Cuvios Mucenic Efrem cel Nou se află înscris în calendarul Bisericii Ortodoxe Române, cu aprobarea Sfântului Sinod.
 
Sfântul Efrem cel Nou este cinstit ca un mare Tămăduitor, fiind cunoscut drept ocrotitor al celor dependenți de droguri, al celor cuprinși de depresie și al celor deznădăjduiți