Sfântul Efrem cel Nou a fost cinstit, duminică, 5 mai, la Mănăstirea Radu Vodă din București,  el fiind, alături de Sfântul Nectarie, ocrotitorul așezământului monahal din București.

Încă de la primele ore ale dimineții, mii de persoane au trecut pragul mănăstirii pentru a se închina moaștelor Sfântului Efrem cel Nou. În scurt timp, curtea mănăstirii a devenit neîncăpătoare pentru mulțimea de pelerini veniți să-l cinstească pe Sfântul Efrem cel Nou.

Potrivit programului afișat pe site-ul Mănăstirii Radu Vodă, duminică seara va avea loc procesiune cu Moaștele Sfântului Efrem. Mănăstirea Radu Vodă se află în centrul Bucureștiului, pe strada Radu Vodă, nr. 24 A.
Sfântul Cuvios Mucenic Efrem cel Nou se află înscris în calendarul Bisericii Ortodoxe Române, cu aprobarea Sfântului Sinod.
 
Sfântul Efrem cel Nou este cinstit ca un mare Tămăduitor, fiind cunoscut drept ocrotitor al celor dependenți de droguri, al celor cuprinși de depresie și al celor deznădăjduiți
 
 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.